Информация за прокурорска проверка по няколко сигнала срещу бившия шеф на

...
Информация за прокурорска проверка по няколко сигнала срещу бившия шеф на
Коментари Харесай

Расте нова драма около Спецов! Кого е покрил

Информация за прокурорска инспекция по няколко сигнала срещу някогашния началник на Национална агенция за приходите Румен Спецов се популяризира в правосъдните среди, оповестява " Филтър ".

Единият сигнал е за това, че любимецът на Асен Василев е покрил няколко милионно обвързване на огромна медийна група към Агенцията и по този метод е облагодетелствал притежателите й за сметка на българските данъкоплатци.

Другият проблем, по който Спецов ще би трябвало да дава отговор, е обвързван с компанията му „ Грайнър “. По него във фейсбук излезе с обява някогашният народен представител Георги Кадиев, който разяснява тв изява на Спецов по следния метод: „ Неистина е, че компанията на Спецов „ Грайнър “ нямала отговорности по Данък добавена стойност, тъй като на покупките на зърно нямало Данък добавена стойност.

Като притежател и шеф на компанията Спецов получава ревизионния отчет, схваща, че нещата отиват към акт от над 1 млн.лв. и продава компанията на малоимотно лице с 24 компании, преди да е излязъл ревизионният акт.

Национална агенция за приходите и до през днешния ден не е взела 1 лев от този акт, а Спецов си купил апартамент в Дубай, добавя Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР